U nedelju zatvaranje Ledene šume u Dunavskom parku


Nakon 45 dana trajanja, manifestacija Ledena šuma će u nedelju
19. januara obeležiti zatvaranje sezone druženja, zabave i rekreacije u Dunavskom parku.

Na programu nas i ovog vikenda očekuju besplatni programski sadržaji namenjeni svim generacijama.

U subotu, 18. januara, od 11 časova domaćini druženja u Ledenoj šumi su „Haos animatori“ a u večernjem terminu, od 18 časova, na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiće talentovana deca iz muzičke škole „Melodies“ .

U nedelju, 19. januara od 19 časova najavljen je i vatromet kojim će biti obeležen kraj ovogodišnje sezone „Ledene šume“ a nakon toga sledi svirka novosadskog sastava „Milaćopezo“ koji će se pobrinuti da u poslednjoj svetlucavoj noći, osiguraju najbolju zabavu i klizanje uz latino, funky, soul, disco i jazz hitove.

U saletli Dunavskog parka svakodnevno je do 19. januara aktuelna i izložba fotografija „Život u boji“ čija je autorka novosadska fotografkinja Tijana Henn.

Takođe, i ove nedelje u „Ledenoj šumi“ su u ponudi i besplatne grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja ili trenera.

Smene klizanja u „Ledenoj šumi“ su na dnevnom nivou raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova.

Više informacija o satnici, besplatnim programskim sadržajima, uslovima i povoljnostima prilikom posete „Ledenoj šumi“, zainteresovani posetioci mogu dobiti putem sajta www.ledenasuma.rs .