Najmlađi Novosađani obeležili Dečiju Novu godinu - maskenbal, šetnja centrom do Ledene šume...


Najmlađi Novosađani su 31.12. tačno u podne uz zabavni
program u Ledenoj šumi obeležili Dečiju Novu godinu kada je uz tradicionalno odbrojavanje iz Dunavskog parka pušteno hiljadu balona dečijih želja.

Programu u Ledenoj šumi prethodio je gradski novogodišnji maskenbal koji je okupio brojne mališane u Zmaj Jovinoj ulici, koji su zajednički sa družinom na štulama iz „Haos animatora“ i dobošarima iz škole sambe „Sambansa“ formirali veliku maskenbalsku povorku.


Oni su u najboljem prazničnom ritmu prodefilovali Dunavskom ulicom a druženje je nastavljeno u Ledenoj šumi gde su publiku dočekali dečiji animatori i izvođači.

Zabavni program i druženje otvoreno je nastupom dečijeg hora „Zvončići“ a za dobru atmosferu bili su zaduženi Bane Rosić i leteća gitara, mađioničar Volare, trupa „Haos animatora“ i drugi.


Posebno iznenađenje za posetioce bio je i plavi Deda Mraz i njegovi pomoćnici koji su tokom dana boravili u Snežnom gradu „Ledene šume“ i koji su se družili i fotografisali sa najmlađim posetiocima.

Projekat Dečije Nove godine organizovan je od strane Udruženje građana Limbo uz podršku Grada Novog Sada i manifestacije Ledena šuma.  

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...