Knjiga „NEGOVANJE SA LJUBAVLJU“ predstavlja metod negovanja bez neželjenih posledica hemioterapije i zračenja


Sanja Milosavljević, po struci medicinska sestra, pre skoro
dve decenije kreirala je metod nege koji omogućava prolazak kroz lečenje hemioterapijom i zračenjem, kao da se ide na izlet, bez nuspojava i posledica!

Takav način negovanja omogućava neometano medicinsko lečenje, sprečava neželjene efekte terapija i može da se koristi uz bilo koju medicinsku metodu tokom lečenja hroničnih i malignih oboljenja.

Proteklog leta napisala je knjigu „NEGOVANJE SA LJUBAVLJU kroz hemioterapiju i zračenje“ u kojoj je u prenela svoja saznanja i celokupan metod negovanja, koji daje izuzetne rezultate tokom onkološkog lečenja, bez obzira na godine života i protokol hemioterapije.

U toku je štampanje prvog izdanja. Izdavač je PROMETEJ iz Novog Sada. Knjiga je dostupna od 1. januara 2020. godine, a predstavljanje knjige je planirano nakon Božićnih praznika, 11. januara 2020. godine u galeriji IK PROMETEJ (Svetozara Miletića 16) u Novom Sadu, sa početkom od 17 časova.
Sanja Milosavljević na IX kongresu „Ishrana Budućnosti“

izvor: smilencare.com

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...