Doček u Novom Sadu se nastavlja: Povoljnije ulaznice za događaje 13. januara - 50 lokacija širom grada


50 lokacija širom grada

Doček 7528. nastavlja da promoviše i slavi jedinstvo različitosti u Novom Sadu, aktivira oko 50 lokacija širom grada, uz otkrivanje nekih novih mesta za kulturne sadržaje, pa će tako jedna od najboljih basistkinja Evrope, Kinga Glik nastupiti u Radničkom domu, Dejan Petrović Big bend u Reformatorskoj crkvi, najbolja ruska filharmonija, Let 3 i Nolah live u Srpskom narodnom pozorištu, Goran Trajkoski u gimnaziji „Laza Kostić“, Dado Tomić & Time After Time u KC Petefi Šandor, Elemental u Kožari SNP-a, Svemirko u Kino sali Železničke stanice i još brojni drugi.

Za razliku od Dočeka 2020. kada su svi sadržaji bili besplatni, u centru grada, na otvorenom, Doček 7528. je u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima, a Novosađani će u ponedeljak, 6. januara, imati priliku da za jednu plaćenu ulaznicu dobiju još jednu gratis.

Akcija će trajati tokom celog dana, na prodajnom mestu Gigs Tix-a u Pariskom magazinu i u okviru pokretne kulturne stanice Karavan, koja će biti na Trgu slobode.

Ulaznica za događaje koji će biti u Srpskom narodnom pozorištu – Ruska filharmonija iz Irkutska, Let 3 i Nolah live, možete kupiti i na blagajni pozorišta, a radno vreme možete pronaći na sajtu SNP-a.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu Dočeka i na društvenim mrežama.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta i podiže kapacitete kulturnog stvaralaštva.

Spajanje vizuelnog identiteta, na kom su zajedno radili umetnici i novosadski studenti, sa muzikom najrazličitijih domačih, regionalnih i svetskih izvođača, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji Novosađanima i gostima grada pruža jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

izvor: agencije, foto: facebook.com/NoviSad2021

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...