Sve veće interesovanje za besplatne koncerte klasične muzike za bebe u Novom Sadu


Bebe u Novom Sadu se smejale, igrale, dremale i uživale

Najmlađi Novosađani, u pratnji svojih roditelja, baka i deka, uživali su u klasičnoj muzici koju je u Galeriji Matice srpske priredila Beogradska filharmonija.

Koncerti za bebe, koji se održavaju jednom mesečno u Galeriji Matice srpske, postali su prava atrakcija za roditelje koji bi decu da dovedu u mesto koje će im, u trajanju od pola sata, pružiti potpuno novo iskustvo, prenosi 021.rs.

Upečatljiva violina, praćena klavirom, bila je doživljaj za bebe koje su se čudile novim zvucima i instrumentima koje čuju i vide, ali su se ubrzo prilagodili situaciji i počela je prava igra u prostoriji Galerije, oivičenoj umetničkim delima podjednako upečatljivih dimenzija.

Pažljivo birane kompozicije, prilagođene deci, navodile su i roditelje na lagani ples, a umirujući zvuci koji su se javljali pri kraju izvedbe uspavali su već pospane bebe, najmlađe posetioce ovog događaja.

Interesovanje za ove besplatne koncerte klasične muzike za bebe sve je veće, te je potrebno da pažljivo pratite Fejsbuk stranicu Galerije Matice srpske kako biste saznali kada i kako da se prijavite za učešće.

izvor: 021.rs, agencije, foto: facebook.com/galerijamaticesrpske

Vrednost tržišta nekretnina uvećana za 100 miliona evra: U NS najtraženiji kvartovi Liman, Nova Detelinara i Grbavica

U Grad Novi Sad došlo stotine miliona evra - Jugovićevo novo naselje od 10.000 stanovnika, NN ide prema Veterniku