Počinje proslava Nove godine u Novom Sadu: Dečija Nova godina i maskenbal - Bajaga, Artan Lili...


Program na Trgu slobode će početi u 21:30h

Bajaga i instruktori i Artan Lili nastupiće večeras na Trgu slobode na dočeku 2020. godine.

Program na Trgu slobode će početi u 21:30h nastupom benda Artan Lili, od 23:10h nastupa Bajaga koji će Novosađane uvesti u novu 2020, dok će u jedan čas posle ponoći nastupiti di-džej iz Turske Mahmut Orhan.

Takođe, tokom dana biće organizovan dečiji novogodišnji maskenbal i raznovrsni besplatni sadržaji namenjeni najmlađima. Program počinje u 11 časova kod Zmaj Jovinog spomenika, gde će sve učesnike novogodišnjeg maskenbala dočekati družina na štulama iz "Haos animatora" i veseli dobošari iz škole sambe "Sambansa". Za sve one koji nisu u mogućnosti da se maskiraju, organizatori su pripremili novogodišnje kapice i praznične rekvizite koje će animatori podeliti deci.

Maskenbalska povorka će u 11:20 časova kao formacija predvođena dobošarima i animatorima krenuti Dunavskom ulicom ka Ledenoj šumi u Dunavskom parku, gde će uz zabavni program, animacije i druženje početi dečija novogodišnja zabava. Tačno u podne posetioci će imati priliku da uz odbrojavanje i svečano obeleže doček Dečije Nove godine kada će iz Ledene šume biti pušteno hiljadu balona. Zabavni program otvoriće dečiji hor "Zvončići", a njima će se pridružiti i Branimir Rosić sa programom "Bane i leteća gitara", mađioničar Volare i njegov iluzionistički šou ali i trupa "Haos animatora" i drugi. Program će na muzičko-scenskoj bini Ledene šume trajati do 14 časova.

Podsetimo još da će događaji za doček Nove godine po starom kalendaru 13. januara biti samo u zatvorenim prostorima. Ulaznice za događaje od kojih se pojedini naplaćuju od 500 do 700 dinara, mogu se kupiti na sajtu Gigstiksa.

Detaljnije o svim izvođačima za oba dočeka možete pronaći ovde.

izvor: agencije, foto: TONS

Dečija Nova godina i maskenbal - ponovo u Novom Sadu

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."