Na Trgu besplatno - u hotelima i do 250 evra: Novogodišnja noć u lokalima u Novom Sadu od 15 do 80 evra


U zavisnosti od ponude i popularnosti objekta, variraju i cene

Ponude su šarenolike, te se zainteresovani mogu odlučiti za kafane, klubove, restorane ili hotele od čega zavisi i suma novca koju bi trebalo izdvojiti za najluđu noć.

Zbog velikog interesovanja kako domaćih tako i stranih posetilaca, Grad Novi Sad dozvolio je ugostiteljskim objektima da za novogodišnju noć rade sa produženim radnim vremenom, što će svakako obradovati posetioce, ali i ugostitelje.

"Mi ugostitelji se trudimo da promovišemo ovaj grad time što, priznaćete sve što se dešava u gradu na kraju se završi u ugostiteljskim objektima i odatle se neki poslednji utisci ovaj nose. Na neki način našom ponudom, hranom, pićem, zabavom, ovaj, mi u mnogome utičemo na to da li će se ljudi ponovo vratiti u naš grad i posetiti ga ponovo", kaže Dragan Stanojević, predsednik Udruženja ugostitelja Novog Sada, prenosi RTV.

Sugrađani koji odluče da novogodišnju noć dočekaju van svojih domova moraće da izdvoje od 15 do 80 evra za restorane i klubove, dok su za malo luksuznije provode u hotelima cene čak do 250 evra po osobi.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija

Nove godine u Novom Sadu: Objavljen SPISAK - Bajaga i Instruktori, Let 3, Artan Lili, Lollobrigida, Dado Topić...

Vrednost tržišta nekretnina uvećana za 100 miliona evra: U NS najtraženiji kvartovi Liman, Nova Detelinara i Grbavica

U Grad Novi Sad došlo stotine miliona evra - Jugovićevo novo naselje od 10.000 stanovnika, NN ide prema Veterniku