Disco, RNR, evergreen, besplatni sadržaji - u Ledenoj šumi u Dunavskom parku


U Ledenoj šumi nas i  ovog vikenda očekuju besplatni
programski sadržaji koji nam donose dobru zabavu uz žurke, predstave, radionice, humanitarne susrete i animacije na ledu.  U okviru tematske disco i evergreen nedelje, organizatori najavljuju vikend druženje koje je počelo u petak.

U subotu, 21. decembra od 11 časova domaćini druženja sa najmlađima biće Haos animatori a od 15 do 17 časova posetioci će moći da učestvuju u kreativnoj prazničnoj radionici „Radost nam stiže“ koju će voditi kreativni tim pedagoga i psihologa iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice. Svi polaznici će na ovoj radionici imati priliku da kreiraju svoje praznične čestitke, ukrase i poklone. Istovremeno deca iz Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ će imati i humanitarnu prodajnu izložbu rukotvorina koja će tokom oba dana vikenda biti upriličena u Ledenoj šumi.

Večernje zagrevanje u subotu počinje od 19 časova nastupom novosadskog muzičkog sastava - Đarma i Metkovi, koji će publici prirediti pravu rock and roll svirku uz najbolje evergreen hitove.

U nedelju, 22. decembra od 11 časova animacije na ledu izvešće Play maske a u istom terminu, od 11 do 12 časova, u saletli Dunavskog parka biće održana i predstava za decu „Novogodišnji šou“.

Na večernjem programu, od 18 časova na repertoaru je plesna predstava koju nam donosi Foxy škola plesa i scenskih umetnosti.

Od 19 do 20 časova sledi muzički nastup sastava Branimir i neprijatelji koji će na najbolji način zagrejati atmosferu a poznati novosadski kantautor Branimir Ćosić, će publici u Ledenoj šumi izvesti najbolje autorske pesme i čuvene, zlatne rock standarde.

foto: facebook.com/ledenasumanovisad

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."