Besplatne grupne posete za decu - u Ledenoj šumi u Dunavskom parku


U cilju popularizacije rekreativnog klizanja i u nastojanju da se
najmlađim posetiocima uoči raspusta omogući kvalitetan zimski i praznični ugođaj, Ledena šuma i ove sezone kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama u Vojvodini i Srbiji, omogućuje besplatne ulaznice na klizalište za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina.

Grupne posete moguće je zakazati svakog radnog dana u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu, u periodu od 6. do 20. decembra, 2019. godine kao i od 13. do 17. januara, 2020. godine.

Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznajmljivanja na licu mesta.

Smene klizanja u Ledenoj šumi su na dnevnom nivou raspređene u sedam smena koje traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova.

Zainteresovane predškolske i školske ustanove se o grupnim posetama, terminima klizanja i programskim sadržajima manifestacije Ledena šuma, mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rs .

Ledena šuma se ove godine održava u Novom Sadu, u periodu od 06.decembra do 19.januara, a svojim posetiocima će i ove zime tokom 45 dana trajanja, omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja.

Uz podršku Grada Novog Sada ovogodišnjim programom manifestacije obuhvaćeni su i svakodnevni besplatni sadržaji kao što su koncerti klasične muzike, nastupi savremenih bendova, di džej nastupi, umetnički performansi i izložbe, pozorišne predstave, edukativne radionice za decu i odrasle i još mnogo toga zanimljivog.