Vidikovac u Sremskim Karlovcima čeka zakupca


Kompleks obuhvata kafe od  84 metara kvadratnih

Lokalna samouprava u Karlovcima raspisala je oglas za davanje u zakup Vidikovca na pet godina, a početna cena mesečne kirije je 18.000 dinara.

Kako stoji u oglasu, poslovni prostor se daje u zakup za obavljanje ugostiteljske delatnosti, uz mogućnost organizovanja kulturnih programa.

Kompleks obuhvata kafe od  84 metara kvadratnih, šank, kuhinju, toalet za osoblje, magacin i toalet za goste u sklopu objekta valjkastog obika, a izvan njega su terasa sa stepeništem od 61 kvadratnog metra, prilazno stepenište sa odmorištima, amfiteatar sa sedištima, plato sa krstom i centralni i prilazni plato.

Pismene ponude se podnose u zatvorenoj koverti na adresu: Opština Sremski Karlovci, Trg Branka Radičevića broj 1, Komisija za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini opštine Sremski Karlovci, sa napomenom „ne otvarati“. Ponude se mogu slati preporučenom poštanskom pošiljkom ili predati u prijemnoj kancelariji u Magistratu. Otvaranje ponuda zakazano je za 28. novembar u 11 časova.Više informacija može se videti na zvaničnom sajtu opštine sremskikarlovci.rs.

Za poslednje tri godine, koliko je poznato, Vidikovac je dva puta bio u zakupu.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: sremskikarlovci.rs

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope