U Novom Sadu - Kasarne na prodaju po sniženoj ceni


Na prodaju 22 vojna kompleska širom Srbije

Država ponovo, ovoga puta po još nižoj ceni, prodaje 22 vojna kompleska širom Srbije. Republička direkcija za imovinu objavila je oglas o prodaji kasarni i vojnih kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije prikupljanjem pismenih ponuda.

Na prodaji su vojni kompleksi u Aleksincu, Beloj Crkvi, Mladenovcu, Beogradu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Požarevcu, Smederevu, Somboru, Surdulici i Užicu. Pismene ponude primaju se do 30. novembra ove godine.

Ponovo, po sniženoj ceni, prodaje se vojni kompleks „Alibegovac–Karagač” u Novom Sadu , koji čini više vanknjižnih objekata, među kojima su magacini, zgrade, nadstrešnica, stražarnice i drugo, ukupne površine pet ari i 15 kvadratnih metara. Sada je početna cena 388.817,41 evra. Takođe po sniženoj ceni opet se prodaje i vojni kompleks „Mišeluk – Gornja Kamenica”, koji čine pet vanknjižnih objekata ukupne površine 634,52 kvadratna metra, kao i ostala korisna površina sve do jednog ara i 35 kvadrata. Početna cena ovog puta je 1.235.825,60 evra.

Na prodaju, po sniženoj ceni, je i vojni kompleks „Bukovac” u Petrovardinu, kod Novog Sada, površine jedan hektar, pet ari i 53 kvadratna metra. Početna cena je 97.257,24 evra. Početna kupoprodajna snižena cena za vojni kompleks „Provalija – RRFD Kamenica” u Novom Sadu je 368.701,24 evra, a u toj ceni su vanknjižni objekti površine 778,85 kvadratnih metara, koje čine razni magacini, stražarnice, nadstrešice.

Nova snižena početna kupoprodajna cena za vojni kompleks „Paragovo” skladište PG u Novom Sadu je 432.200,94 evra, a reč je o površini od tri hektara i 14 kvadratnih metara na kojem su tri vanknjižna objekta

Vojni kompleks „Šikara” u Somboru se takođe ponovo prodaje, i to ovoga puta po sniženoj ceni od 39.640,04 evra. Za tu cenu kože se kupiti dva hektara, 69 ari i 84 kvadratna metra vežbališta.

izvor: dnevnik.rs, foto: ilustracija, Pexels

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope