Sniženja i do 80 odsto - Veliki Black Friday vikend u Promenadi


Prošlogodišnji Black Friday vikend u Promenadi posetilo
je više od 100.000 ljudi

Promenada, najveći šoping centar u regionu, od 29. novembra do 1. decembra organizuje veliku Black Friday akciju, sa brojnim akcijama i sniženjima do čak 80 odsto.

Ovaj šoping centar je od samog početka zamišljen kao lokacija koja okuplja najbolje modne radnje i brendove kao što su Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home, Oysho, Fashion&Friends, XYZ Fashion Store, Calvin Klein, Diesel, Under Armour, Barbolini, P...S...Fashion, Mohito, Beosport, Gagliardi, Reserved, Sport Vision, N Sport, Lisca, Orsay, Legend, Tiffany, Mona, Maison Marasil, Kigili, House, Cropp i mnoge druge, sve na jednom mestu.

Osim modnih brendova, veliki popusti se očekuju i u radnjama koje nude kućnu dekoraciju, tehniku, kozmetiku, knjige, aksesoare, optiku, a sjajne popuste ponudiće čak i restorani.

Takođe, tokom Black Friday vikenda posetioci mogu uživati i u potpuno besplatnom parkingu, bez vremenskog ograničenja. Roditelje sa decom podsećamo da su za njih rezervisana i posebna parking mesta u garaži, navodi se u najavi.

Svi popusti će biti objavljeni na sajtu i na Facebook i Instagram profilima šoping centra Promenada u četvrtak, 28. novembra, dok neke radnje kao što su Gigatron i WinWin već nude popuste u okviru svojih mesečnih i nedeljnih Black Friday akcija.

Prošlogodišnji Black Friday vikend u Promenadi, koji je organizovan samo nedelju dana nakon otvaranja ovog šoping centra, posetilo je više od 100.000 ljudi, što govori u prilog dobrim popustima i akcijama.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo

Najnoviji domaći filmove za 150 dinara - u petak u Promenadi

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope