Novi Lidl u Novom Sadu: Otvorena druga prodavnica prekoputa PK - igralište, zona za odmor... (FOTO)


Novootvoreni objekat se nalazi u Ulici Jovana Hranilovića 50

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju druge prodavnice kompanije Lidl u Novom Sadu, a tim povodom je prezentovan i budući mobilijar za decu u okviru postojeće zone za odmor i to na prostoru koji je zajednički uređen sa Gradom.

- Zadovolјni smo što velika evropska kompanija Lidl nastavlјa investicije u našoj državi i našem gradu. Čestitam im na drugoj prodavnici u Novom Sadu, a 35. u Srbiji.


Dobro je da niču novi poslovni i prodajni prostori, posebno u jednom delu grada koji je do sada bio poprilično zapušten, a danas ima novi kvalitet i pruža građanima raznovrsan sadržaj. Posebno smo ponosni na ono što smo mi kao Grad uradili investirajući 93 miliona dinara u radove u Ulici Jovana Hranilovića i na potezu Bulevara Jaše Tomića.

Nisu u pitanju samo spolјa vidlјive promene na bolјe, već su menjane i stare azbestne vodovodne cevi  i dovedena je moderna infrastruktura u ovaj kraj.

Zajedno ćemo sa Lidlom, kao društveno odgovornom kompanijom, urediti prostor ispred prodajnog objekta, obogatiti ga raznim sadržajima, poput urbanog mobilijara i dečjeg igrališta, koji će služiti građanima za okuplјanje i druženje - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Prisutne su pozdravili i rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija Martina Petrović, kao i rukovodilac Nekretnina Lidl Srbija Jelena Španović.

One su istakle da se nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvara deseta prodavnica u Beogradu i druga u Novom Sadu.

 Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažlјivo odabran asortiman od 1.600 proizvoda koji donose najbolјi odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači Lidlov neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.


Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."