Novembar fest ponovo u Novom Sadu: Festival kobasice i čvaraka - Tamburaši, Garavi sokak, Zvonko Bogdan...


Od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu

Novosadski festival kobasice i čvaraka Novembar fest drugu godinu zaredom biće održan od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu.

Hala broj 6, u koju se ulazi iz Ulice Branka Bajića, okupiće proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda iz celog regiona.

Osim što će posetioci moći da probaju sve đakonije koje će biti u ponudi, imaće priliku i da prisustvuju pravljenju kobasica.

U okviru manifestacije očekuju se i nastupi tamburaških orkestara kao i folklornih društava iz cele Vojvodine.

Prvog dana, odnosno, 15. novembra od 19 časova nastupiće tamburaši, a za 21 sat zakazan je koncert „Garavog sokaka”.

Drugog dana festivala planirano je da bude održano takmičenje u pravljenju kobasica, a u okviru muzičkog programa nastupiće Meškarki s tradicionalnom slovačkom muzikom, a od 21 sat će biti održan i koncert Zvonka Bogdana.

U nedelju, 17. novembra osim tamburaške muzike i takmičenja u pravljenju kobasica, u 18 časova biće organizovana Disnotor večera (All inclusive).

Ulaz tokom sva tri dana biće besplatan do 18 časova, a nakon toga će cena ulaznice koštati 200 dinara. Karte se mogu kupiti putem Gigs Tiks-ove prodajne mreže. Manifestaciju organizuje kompanija “Color Media Communications” i Uruženje građana Best Fest uz podršku Pokrajinskog sekreterijata za privredu i turizam.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Pexels

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna