Građani prošetali kroz novu zgradu RTV - uživali u panorami Novog Sada (VIDEO)


Veliki deo zgrade je u finalnoj fazi radova

Izgradnja zgrade RTV-a privodi se kraju. Zainteresovani građani su obišli gradilište i prošetali kroz budući radni prostor zaposlenih u produkciji i administraciji Radio-televizije Vojvodine.

Građanima je dobrodošlicu poželela Marijana Divljak, direktorica Direkcije za upravljanje nepokretnostima RTV-a, koja ih je sprovela kroz novo zdanje i predstavila njegove najznačajnije segmente. Prisutni su imali priliku da vide centralni desk, najveći televizijski studio, administrativni deo, atrijum, ali i da uživaju u panorami Novog Sada, na koji se pruža pogled iz zgrade.

Veliki deo zgrade je u finalnoj fazi radova, te se već sad naziru obrisi budućeg izgleda i proizvodno-produkcionih uslova koje ona pruža.

Građani su imali priliku i da vide kako će izgledati jedan od tri najveća studija u Srbiji, površine 600 metara kvadratnih, ali i da obiđu budući desk za novinare Web-a, radija i televizije koji će, zapravo, prvi put boraviti i raditi u istoj prostoriji, u potpuno drugačijim uslovima od onih u kojima se sada snalaze.

"Kao što vidite radovi su u samom završetku. Trenutno radimo na postavljanju podnih obloga, kako keramičkih pločica u našem ulaznom atrijumu, tako i antistatik podova u deskovima i kancelarijama", objasnila je Marijana Divljak.

Za mesec dana bi svi radovi trebalo da budu završeni, a sledi i opremanje 18 hiljada metara kvadratnih radnog prostora.

izvor, foto, video: rtv.rs

POPULARNO