100 mama izlagača kvalitetne polovne robe - Mamin bazar u subotu na Spensu


I disko žurka uz Pena party i čarobne balončiće od sapunice

Udruženje Mame Novosađanke u subotu, 30. novembra, od 10 do 16 sati na Spensu, u holu na prvom spratu kod bivše Gradske kafane, organizuje 14. Mamin bazar.

Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice našeg udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na „Bazaru“ će se naći oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za predstojeću zimu.

Uz to, organizatori najavljuju učešće i 15 mama koje će predstaviti svoje biznise, pa će i njihovi proizvodi i usluge moći da se kupe na licu mesta (novogodišnji ukrasi, nakit, heklane stvari, proizvodi od spelte, edukativne radionice...).

I ovog puta vladalo je ogromno interesovanje za tezge.

Pripremili su i zanimljiv muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati mali folkloraši, karatisti, moderne balerine, dečiji hor i animatori, a kao posebne poslastice najavljujemo disko žurku uz "Pena party" i čarobne balončiće od sapunice, kao i nešto novo u našem gradu - školu cirkusa!

Kako podsećaju, svaka njihova manifestacija ima humantarni karakter. Prvi put prikupljaju novčanu pomoć za dvoje dece – Nikolinu Gutić i Kostu Petkovića, koji boluju od leukemije i zajedno se leče. Stoga pozivaju sve ljude koji su voljni da pomognu, da doniraju novac u humanitarnu kutiju i podrže ovo dvoje mališana u njihovoj borbi.

I roditelji vrtića "Spomenak" će imati svoju humanitarnu tezgu, gde će prodavati razne rukotvorine, takođe za pomoć Kosti i Nikolini.

Druga humanitarna akcija koju organizujemo je prikupljanje igračaka, odeće, bebi opreme i kozmetičkih sredstava, koje ćemo donirati Crvenom krstu Vojvodine, sa kojim takođe prvi put sarađujemo. Ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije, a oni će ih podeliti najugroženijim porodicama.

Ulaz je besplatan.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: facebook.com/mamenovosadjanke

Vrednost tržišta nekretnina uvećana za 100 miliona evra: U NS najtraženiji kvartovi Liman, Nova Detelinara i Grbavica

U Grad Novi Sad došlo stotine miliona evra - Jugovićevo novo naselje od 10.000 stanovnika, NN ide prema Veterniku