Za novi stadion Voše 25 miliona evra - biće proširena ulica pored zapada


Do kraja godine projekat

Novi Sad je sistemski i stručno ušao u projekat revitalizacije i izgradnje u Limanskom parku a izgradnjom moderne saobraćajnice stvoreni su uslovi za kvalitetniji, putnički i teretni saobraćaj, pri čemu će i pešaci biti bezbedniji, rekao je između ostalog za RTV gradonačelnik Miloš Vučević.

Kada je reč o izgradnji garaža na Novom naselju, i protestu sugrađana iz Bulevara Bate Brkića, Vučević kaže da je postignut dogovor sa stanarima, i da će se graditi podzemna garaža visine do metar i po, sa dosta zelenih površina. Postigli smo rešenje na obostrano zadovoljstvo, rekao je.

Govoreći o planovima za izgradnju novog stadiona, Vučević je rekao da će u njega biti uloženo oko 25 miliona evra te da će grad promeiti urbanističke uslove i da se do kraja godine uraditi projekat kako bi moglo da se konkuriše kod kancelarije za javna ulaganja.

Biće proširena i ulica Dimitrija Tucovića tako da će i to doprineti urednijem saobraćaju oko stadiona, rekao je između ostalog gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija, arhiva

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Najveći aquapark na Balkanu - gradiće se u Novom Sadu: Voda u svim bazenima će biti mineralna