Serbia Fashion Week na tri lokacije u Novom Sadu


Serbia Fashion Week biće održan na tri lokacije u Novom Sadu
od 9. do 14. oktobra.

U nedelji mode novosadskoj publici predstaviće se domaći i svetski dizajneri, a organizatori najavljuju najveći "Fashion Week" do sada.

Prvi put u istoriji mode Srbija ima svoju platformu na "Pariz Fashion Week-u", i na taj način su postavljeni temelji za Srbiju i region.

Organizatori "Serbia Fashion Week-a" su se juče vratili iz Pariza, gde su predstavljeni brojni srpski kreatori, kaže predsednica "SFW" Svetlana Horvat.

U okviru nedelje mode u "Privrednoj komori Vojvodine" održaće se četiri panela na kojima će biti reči o značaju sinergije mode, privrede i turizma. U saradnji sa tržnim centrom "Promenada" biće prikazani značajni brendovi na našem tržištu. San svakog dizajnera je da pored Milana poseti i Pariz koji je prestonica mode, kaže dizajner Nemanja Pantelić.

Lokacije na kojima će se odžavati programi i revije su "Master centar“ Novosadskog sajma, tržni centar "Promenada", programi u "Privrednoj komori Vojvodine", a nagrade će biti dodeljene poslednjeg dana "Serbia Fashion Week-a u hotelu Šeraton.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: facebook.com/serbiafashionweek