Radovi u Kaću i Kovilju pri kraju, sledi asfaltiranje u Sremskoj Kamenici


Radovi u Kovilju se privode kraju

Građevinske ekipe JKP „Put” su i ove nedelje, kao i prethodne, angažovane u prigradskim naseljima Kovilju i Kaću na asfaltiranju petnaestak ulica, a u narednih nekoliko sedmica uslediće radovi u tri ulice u Sremskoj Kamenici, saopštava za Dnevnik Biljana Ćubić, zadužena za odnose s javnošću u tom preduzeću.

Radovi u Kovilju se privode kraju, a ovih dana asfaltiraju se Pastirska i Ulica braće Vukov. U prethodnih desetak dana završene su ulice: Zmaj Jovina, Ive Lole Ribara, Petra Drapšina, 29. novembra, Koviljski rit, Vojvođanskih brigada, Zelene grede i Zelena... U tom naselju će se uraditi i sanacije oštećenja na kolovozu i krpljenje rupa u okviru Programa redovnog održavanja saobraćajnica.

– U Kaću je završena sanacija platoa ispred Vatrogasnog doma i asfaltiranje Vinogradarske ulice – kaže Biljana Ćubić. – U toku su radovi u Omladinskoj i Prvomajskoj, a isti poslovi slede u Ulici Taška Načića i delu Ulice Vuka Karayića.

Planirano je da uskoro počne asfaltiranje tri ulice u Sremskoj Kamenici: Branislava Bukurova, Kosteljnjikove i Grozdove.

– Tokom prethodne nedelje izgrađen je jedan usporivač brzine u Paunovoj u Veterniku i sanirano jedno autobusko stajalište, a na više lokacija se zatvaraju raskopane javne površine posle radova „Telekoma Srbija” – dodaje Biljana Ćubić.

Što se Novog Sada tiče, na Limanu, kod Podgoričke ulice, ekipe „Puta” uređuju međublokovske saobraćajne površine i sportske terene, a u planu je nastavak sanacije staza na Beogradskom keju kod „Žeželjevog” mosta.

– Ekipe Odeljenja saobraćajne signalizacije našeg preduzeća farbaju horizontalnu signalizaciju širom grada i popravljaju znakove vertikalne signalizacije u zoni škola.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: facebook.com/jkpputns