Nova Cvetna pijaca u petak i subotu na platou ispred Spensa


Jesen nam je uveliko stigla i upravo da bi ukrasili jesen sa
raskošnim cvetovima hrizantema i viola, kao i ranim jesenjim plodovima, organizujemo i treću Novosadsku cvetnu pijacu. U petak i subotu, 04. i 05. oktobra će se održati treća Novosadska cvetna pijaca u jesenjem ciklusu, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, navodi se u najavi.

Cvetne pijace se održavaju na platou ispred Spensa. Radno vreme cvetne pijace je u petak od 8.00 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do 18.00 časova.

Tokom trajanja cvetnih manifestacija posetioci će imati prilike da posete štandove naših izlagača cveća, sadnica, opreme za uređenje bašta i vrtova, meda i pčelinjih proizvoda, zdravstveno-bezbedne hrane, starih zanata, kreativaca.

U petak ćemo organizovati radionice "Medoljub" za naše najmlađe sugrađane na kojoj ćemo se upoznati sa medenim putem pčelice, na koji način su povezane biljke i pčele i na koji način nastaje zlatni nektar - med. Radionice "Medoljub" su deo projekta "Goranska eko avantura" koji je podržala Gradska uprava za zaštitu životne sredine, navodi se u najavi.