Fashion Week: Revija modnih brendova na velikoj terasi šoping centra Promenada


Jedini dan koji je otvoren za javnost i besplatan za sve posetioce

Revija modnih brendova Serbia Fashion Week-a održaće se u subotu, 12. oktobra, na velikoj terasi šoping centra "Promenada".

Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u i takođe jedini dan koji je otvoren za javnost i besplatan za sve posetioce.

Osim koncerta Aleksandre Radović, ovom događaju će takođe prisustvovati i Eymeric Francois, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac, koja će biti i u ulozi stiliste brenda Diesel i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, filma i muzike.

Tokom tri bloka revija, koje počinju u 19 časova, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova.

Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, član federacije Visoke mode Francuske. Osim svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor sajmova mode u Parizu i Berlinu, predavač je na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a.

izvor: 021.rs, agencije, foto: ilustracija