Cvetna pijaca u petak i subotu na platou ispred Spensa


Izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane...

U petak i subotu, 11. i 12. oktobra će se održati "Novosadska cvetna pijaca" u jesenjem ciklusu.

U petak i subotu na platou ispred Spensa, gde ćemo zajednički obojiti plato u jesenje boje. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 18.30 časova, a u subotu od 8.00 do 17.00 časova.

Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost, navodi se u najavi.

Na "Novosadskoj cvetnoj pijaci", svim našim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada će se predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Naši izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.


Najava Novosadske jeseni