Veterani Voše: Novi stadion da ponese ime Toze Veselinovića


Da se u novom objektu obezbedi prostor i za muzej FKV

Na održanoj redovnoj skupštini Udrženja veterana Fudbalskog kluba Vojvodina, jednoglasno su usvojeni izveštaj o radu u proteklih godinu dana, kao i finansijski izvštaj.

Sednicom je rukovodio predsednik Vasa Pušibrk, a istaknute su akcije koje je Udruženje sprovodilo, pri čemu su posebno istaknuti učešće u organizaciji memorijalnog turnira “Stevan Nešticki”, kao i uspostavljanje kontakta sa fudbalskim klubom iz Leskovika pored Niša, koji nosi ime legendarnog igrača Vojvodine Stevana Neštickog.

Izmena urbanističkog plana: Sledi projektovanje novog stadiona Voše - uvid, javne rasprave...


Izveštaj o radu i finansijski izveštaj rada Udruženja jednoglasno su prihvaćeni, a onda su članovi Skupštine, prihvatili predlog Dušana Aćimovića, nekadašnjeg predsednika FK Vojvodina, da budući stadion koji je u planu da se izgradi na mestu postojećeg objekta “Karađorđe”, ponese ime Todora Toze Veselinovića, uz Vujadina Boškova, jednog od dvojice najzanačajnih fudbalera u istoriji FK Vojvodina.

Ta inicijativa biće upućena na adresu Skupštine Grada Novog Sada, uz dodatak da se u novom objektu obezbedi prostor i za muzej FK Vojvodina.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs, ilustracija

Izmena urbanističkog plana: Sledi projektovanje novog stadiona Voše - uvid, javne rasprave...