I ove jeseni najbolji đaci na bilbordima u Novom Sadu


Biće oboren rekord po broju predstavljenih učenika

I ove jeseni na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština naći će se fotografije najboljih đaka u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

U toku je fotografisanje dece koje je žiri odabrao kao najbolje među najboljima.

Kako su škole prepoznale značaj ovog projekta, ove godine biće oboren rekord po broju predstavljenih učenika, te će samo u Novom Sadu, koji je Omladinska prestonica Evrope, biti 40 bilborda sa fotografijama dece koja su postigla uspehe na takmičenjima.

Sve to sa ciljem promovisanja pravih vrednosti.

"Znači dosta zato što znam da se moj trud jako isplatio i vredelo je sve što sam se trudio da uspem", kaže Dane Zivlak, OMŠ "Josip Slavenski" Novi Sad, prenosi RTV.

Projekat "Učim + Znam = Vredim" Udruženje za promociju društvene odgovornosti petu godinu za redom organizuje u Novom Sadu, a vremenom su se priključile opštine Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

"U početku moram da kažem da je bilo dosta skepse zato što su roditelji bili malo sumnjičavi u smisli šta će fotografija mog deteta na bilbordu, škole su se neke čak plašile da će deca biti čak stigmatizovana zbog toga što su dobri đaci međutim desilo se potpuno suprotno", navodi Gordana Ivković, portparolka projekta.

Bilbordi sa fotografijama najboljih učenika biće postavljeni u novembru.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: uvr.rs