Ekipe Puta angažovane širom grada i u prigradskim naseljima


Građevinske ekipe JKP „Put” su angažovane u prigradskim
naseljima Kovilju i Kaću na asfaltiranju petnaestak ulica. Radovi u Kovilju se privode kraju, a aktuelna su asfaltiranja u Pastirskoj i Ulici braće Vukov.

Biljana Ćubić, zadužena u tom preduzeću za odnose s javnošću, ističe za Dnevnik da su u prethodnih desetak dana u Kovilju završene ulice: Zmaj Jovina, Ive Lole Ribara, Petra Drapšina, 29. novembra, Koviljski rit, Vojvođanskih brigada, Zelene grede i Zelena...

– U tom naselju će se, u okviru Programa redovnog održavanja saobraćajnica, uraditi i sanacije oštećenja na kolovozu, krpljenje rupa i slično – napominje Biljana Ćubić.

– Što se Kaća tiče, u tom mestu je završena sanacija platoa ispred Vatrogasnog doma, kao i asfaltiranje Vinogradarske ulice. U toku su radovi u Omladinskoj i Prvomajskoj, a isti poslovi slede u Ulici Taška Načića i delu Vuka Karadžića.

Sledećih nedelja planirano je asfaltiranje triju ulica u Sremskoj Kamenici: Branislava Bukurova, Kosteljnjikovoj i Grozdovoj.

– Tokom prethodne nedelje izgrađen je usporivač brzine u Punovoj ulici u Veterniku i sanirano autobusko stajalište – kaže Biljana Ćubić, i dodaje da se na više lokacija zatvaraju raskopane javne površine posle radova „Telekoma”.

Kada je reč o radovima u samom gradu, na Limanu, kod Podgoričke ulice, u toku je međublokovsko uređenje saobraćajnih površina i sportskog terena, a u planu je i nastavak sanacije staza na Beogradskom keju kod „Žeželjevog” mosta.

Odeljenje saobraćajne signalizacije, u skladu s redovnim aktivnostima za ovo doba godine, farba horizontalnu signalizaciju širom grada, a popravlja i znakove vertikalne signalizacije u zoni škola.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: jkpput.rs