Uređuju se javne površine na Limanu


Radovi su počeli pre desetak dana

Javne površine na Limanu III, između zgrada u bloku koji okružuju Podgorička, Bulevar cara Lazara, Šekspirova i Narodnog fronta, trenutno se uređuju.

Građani koji se javili 021.rs su naveli da im je drago što se sređuju pešačke staze, jer je postojeći trotoar trebalo odavno urediti, međutim, naveli su da ih čudi kako se radovi izvode.

Oni su nam ispričali, da se preko starih staza prosipa sitan kamen, dižu novi betonski ivičnjaci i stavlja novi behaton.

Koliko je ovakvo uređenje po pravilima struke, 021.rs nije uspeo da sazna u Gradskoj upravi, jer su nam o ovim radovima vrlo šturo odgvorili, između ostalog, bez navođenja koliko koštaju.

"Na predmetnoj lokaciji izvode se radovi na parternom uređenju bloka, odnosno popravci saobraćajnih površina i sportskog terena. Radovi se izvode na osnovu zahteva nadležne Mesne zajednice, a po nalogu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije. Predmetni radovi obuhvataju popločavanje postojećih staza i sanaciju terena. Radovi se izvode u okviru redovnog održavanja, u skladu sa sredstvima opredeljenim Programom održavanja objekata putne privrede, a izvođač je JKP 'Put'", naveli su u pismenom odgovoru za 021.rs.

izvor: 021.rs, foto: ilustracija