Oproštajna sezona za stadion Vojvodine - besplatno do kraja sezone? Novi stadion - na istom mestu


Užu­rba­no se priprema projekat izgrad­nje novog stadiona

Prilikom obilaska Kineske četvrti u Novom Sadu gradonačelnik Miloš Vučević, komentarišući dobre rezultate FK Vojvodine u prva tri kola Superlige Srbije, kazao je da su za pobede zaslužni igrači, stručni štab, uprava, koja vodi računa o klubu, i naravno publika.

- Bio sam na sastanku sa sportskim direktorom kluba Nikolom Lazetićem, jer ne želimo da, pred utakmicu protiv Radnika u Srdulici, svi “polete” zaneseni dobrim rezultatima - kazao je Vučević.

- Mnogo je bolja atmosfera. Nikola Lazetić i Nenad Lalatović mnogo su doprineli tome, jer su dobro selektovali igrače, a naravno bez finasija i bez dobre organizacije kluba to nije moguće. Normalizaciji situacije doprinelo je i to što su svi “povukli rogove” pa igrači mogu da pokažu ono što znaju.

Vučević je kazao da se užu­rba­no priprema projekat izgrad­nje novog stadiona “Kara­đorđe”, te da je verovatno ovo poslednja sezona da fudbaleri Vojvodine igraju na ovom stadionu. On je u razgovoru s rukovodstvom kluba izneo predlog na koji način bi dolikovalo da se najvijači “oproste” od stadiona.

- Predložio sam upravi da razmisli da do kraja sezone bude besplatan ulaz na stadion, da bude više publike i da to bude “oproštajna sezona za stadion” na kom su igrane velike utakmice i postignute značajne pobede i doživljeni bolni porazi - zaključio je Vučević.

Novi stadion Voše biće na istoj lokaciji.

izvor: agencije, foto: fkvojvodina.rs