Izmena režima saobraćaja u Gradiću - linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trasu


Privremeno se u oba smera menjaju trase linija GSP

Na zahtev Fondacije "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture", a zbog programa, u okviru platforme „Kaleidoskop kulture“ koji se održava 24. avgusta, Gradska uprava za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada izdala je rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj u Petrovaradinu.

U ulicama Štrosmajerovoj, Lisinskog i Vladimira Nazora zabranjuje se saobraćaj, zaustavlјanje i parkiranje u periodu od 23. avgusta, u 8.00 časova do 25. avgusta, u 6.00 časova.

U Ulici Beogradskoj zabranjuje se saobraćaj i zaustavlјanje i parkiranje u periodu od 24. avgusta u ponoć do 25. avgusta u, 6,00 časova.

Ulica Preradovićeva privremeno postaje "slepa ulica" od pristupnog puta ka Tvrđavi do Beogradske kapije, a saobraćaj sa Varadinskog mosta usmerava se udesno prema Kameničkom putu i Keju skojevaca.


Privremeno se u oba smera menjaju trase linija 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 i 69.

UMESTO BEOGRADSKE ULICE I DELA PRERADOVIĆEVE ULICE AUTOBUSI NA LINIJAMA 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 SAOBRAĆAĆE KAMENIČKIM PUTEM I ULICOM DUNAVSKE DIVIZIJE DO PRERADOVIĆEVE ULICE, ODAKLE ĆE NASTAVLJATI REDOVNIM TRASAMA.

Na izmenjenom delu trase linija, pored postojećih stajališta, u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu koristiće se privremena stajališta Dunavska divizija/Preradovićeva i na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

AUTOBUSI NA LINIJI 69 U OBA SMERA, UMESTO BEOGRADSKOM, DELOM PRERADOVIĆEVE I ULICOM DUNAVSKE DIVIZIJE, SAOBRAĆAĆE KAMENIČKIM PUTEM DO ULICE DUNAVSKE DIVIZIJE I DALJE NASTAVLJATI POSTOJEĆOM TRASOM.

Na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).