Bulevarom despota Stefana - za sada neće prolaziti nijedna linija GSP-a


Prilikom rekonstrukcije ulice napravljeno je autobusko stajalište

U Upravi za saobraćaj za 021.rs navode da stajalište koje je napravljeno neposredno nakon raskrsnice sa Šekspirovom ulicom, a pred samu Kinesku četvrt, nije namenjeno za turističke autobuse nego za autobuse GSP-a. Međutim, u Gradskoj upravi nemaju informacija koja linija bi tuda trebalo da prođe.

"Kada dobijemo inicijativu od GSP-a i kada se izradi potrebna projektna dokumentacija, postojeća stajališta na pomenutom bulevaru uvrstićemo u liniju gradskog prevoza putnika", kažu u Upravi za 021.rs.

Da autobusi tu neće skoro prolaziti za 021.rs su potvrdili u gradskom prevozniku, gde kažu da za sada nemaju nikakvih planova o prolasku autobusa Bulevarom despota Stefana. Ipak, navode da će razmatriti ideju da tuda u nekoj budućnosti prođe autobuska linija.

"GSP u izmenama reda vožnje, koji će uslediti 1. septembra, nije uvrstio novu liniju koja će prolaziti Bulevarom despota Stefana. U odnosu na novonastale urbanističke okolnosti, preduzeće će u skladu sa svojim mogućnostima razmotriti uvođenje javnog prevoza u tom delu grada", kažu u gradskom prevozniku za 021.rs.

izvor: 021.rs, foto: ilustracija