"Bazen" na Novom naselju postao buvljak - isušena močvara parking


Grad trenutno razgovara sa kompanijom Delhaize

Početkom nedelje na parcelu na Novom naselju na kojoj je trebalo da budu izgrađeni tržni centar i bazen preselili su se prodavci polovnih stvari, koji su do sada prodavali uglavnom kod Satelitske pijace.

Slike, gramofonske ploče, odeća, obuća, filmovi na DVD-u, stripovi i knjige, tastature i drugi elektronski uređaji - sve to može se naći na buvljaku na uglu Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića, prenosi 021.rs.

Deluje da prodavaca, za sada, ima nešto manje nego što ih je bilo kod Satelitske pijace, ali je prostor na kojem prodaju veći.


Dokle će ovde moći da ostanu nije poznato, jer i gradska vlast i investitor imaju planove sa ovom parcelom. Pošto je firma koja je želela da gradi tržni centar i bazen na Novom naselju propala, ovaj deo gradske četvrti predstavlja ruglo već 13 godina.


Gradske vlasti su močvaru koja se dugo tu nalazila, a koja je sada postala neočekivani parking, nedavno isušile. Grad trenutno razgovara sa kompanijom Delhaize, kako bi se pronašlo kompromisno rešenje, prenosi 021.rs.

izvor: 021.rs, foto: NSinfo, ilustracija

Pregovori u toku: Novo naselje ipak dobija bazen? Isušen deo močvare, nove zgrade i sporstki centar...