FlixBus stigao u Srbiju: 2.000 destinacija - Povezivanje Novog Sada i Beograda


Prve zelene međunarodne FlixBus linije kreću 25.7.

FlixBus, evropski sinonim za putovanja autobusom stigao je u Srbiju. Time je Beograd postao prvo polazno mesto, ali i važna polazna tačka FlixBusa u Srbiji. Zahvaljujući regionalnim partnerima Fudeks d.o.o. i Sirmiumbus d.o.o. 25. jula kreću prve zelene linije koje će putnicima iz Srbije ponuditi udobno putovanje uz mnogobrojne benefite kao i mogućnost povezivanja sa 2.000 destinacija širom 28 evropskih zemalja sa preko 350.000 dnevnih veza, po cenama prilagođenim svačijem budžetu.

Prema Zagrebu i Ljubljani može se putovati već od 999 RSD.

 ˝Od samih početaka ulaska FlixBusa u CEE South regiju 2016. godine, cilj nam je bio da povežemo sve države regije, te ponudimo potpunu zelenu i pametnu mobilnost i putnicima u Srbiji. U tome smo i uspeli.˝ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije. ˝Uključenjem Srbije u FlixBus zelenu mrežu, učinili smo Srbiju dostupnom putnicima iz 28 evropskih zemalja koje FlixBus trenutno povezuje, ali isto tako omogućili smo lokalnom stanovništvu da putuje gde želi jednostavno, sigurno i povoljno˝. – dodao je Ante.

Prve zelene međunarodne FlixBus linije kreću 25.7. iz Beograda povezujući ga direktno sa destinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji. Sa tri dnevna polaska i jednim noćnim, iz Beograda moći će svakodnevno da se putuje prema Zagrebu i Ljubljani za već od 999 RSD. Isto tako, Beograd se sezonski povezuje i sa Dalmacijom te Istrom i Kvarnerom; između ostalog sa Biogradom, Vodicama, Šibenikom, Trogirom i Splitom te Rijekom, Opatijom, Rovinjem i Pulom.

U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpeštom.

Upravo putem velikih čvorišta FlixBusa koja će biti direktno povezana sa Beogradom, poput Zagreba, Ljubljane ili Budimpešte, putnicima Srbije uz interkonekcije biće dostupno više od 2.000 destinacija širom 28 evropskih zemalja.

Prodaja karata je otvorena, a karte će biti dostupne putem web stranice www.FlixBus.rs u domaćoj valuti (RSD), putem besplatne mobilne FlixBus aplikacije ili kod više od 200 prodajnih partnera FlixBusa širom Srbije.