Avionom iz Novog Sada u Evropu - postaje realnost: Plan aerodroma na Čeneju na javnom uvidu


Rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Grada Novog Sada oglašava rani javni uvid u  Konceptualni okvir  plana detaljne regulacije Aerodroma „Novi Sad – Čenej“ u Novom Sadu.

Rani javni uvid u Konceptualni okvir plana detaljne regulacije Aerodroma „Novi Sad – Čenej“ u Novom Sadu održaće se u trajanju od 15 dana, u periodu od  22. jula do 05. avgusta, svakog radnog dana od 9,00 do 14,00 časova, u prostoriji u prizemlju zgrade Javnog preduzeća "Urbanizam" Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar cara Lazara 3 i u prostorijama Mesne zajednice „Čenej“, Ulica Vuka Karadžića 289 u Čeneju.

U digitalnom obliku materijal se izlaže na zvaničnoj internet stranici Skupštine Grada Novog Sada i na zvaničnoj internet stranici Grada Novog Sada.

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto:ilustracijaDaniloBueno, Pixabay

Sa Čeneja do Beča, Istanbula, Soluna... Pripreme započete, Novi Sad 2021. godine dobija aerodrom?