Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja


Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju
trase kretanja od 04. do 07. jula u periodu od 17 do 06 časova, a 08. jula do 11 časova.

Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja muzičke manifestacije „Egzit“, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 (OBA SMERA)

UMESTO BEOGRADSKOM I DELOM PRERADOVIĆE ULICE, AUTOBUSI ĆE SAOBRAĆATI KAMENIČKI PUTEM I ULICOM DUNAVSKE DIVIZIJE DO PRERADOVIĆEVE ULICE, ODAKLE ĆE NASTAVLJATI REDOVNOM TRASOM.

Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Keju Skojevaca-nakon skretanja sa Kameničkog puta.

LINIJA 69 (OBA SMERA)

UMESTO BEOGRADSKE ULICE, DELA PRERADOVIĆEVE ULICE I ULICE DUNAVSKE DIVIZIJE, AUTOBUSI ĆE SAOBRAĆATI KAMENIČKIM PUTEM DO ULICE DUNAVSKE DIVIZIJE, ODAKLE ĆE NASTAVLJATI REDOVNOM TRASOM.

Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

Počinje EXIT: Peace on Earth, Peace with Earth (DIREKTAN PRENOS - UŽIVO) Sve o festivalu...