Voša počela pripreme bez trenera - Stiže nova trava, novi stadion na istom mestu, Srbijagas ostaje sponzor...


Ovih dana se tek očekuje imenovanje novog šefa stručnog štaba
a na prvom okupljanju bili su predsednik skupštine kluba Dragoljub Samardžić, potpredsednik Ljubomir Apro, član skupštine, ujedno i generalni direktor sponzora „Srbijagasa“ Dušan Bajatović, generalni direktor kluba Darko Jevtić, kao i sportski direktor Saša Drakulić, prenosi Dnevnik.

Igrače i trenere je, u ime rukovodstva pozdravio Dušan Bajatović, koji je naglasio:

- Kao što znate, skupština nije održana jer još uvek pokušavamo da uspostavimo jedinstvo u ovom telu. To, međutim, vas ne treba da opterećuje, jer klub nastavlja da živi, a ekspedicija Vojvodine već u ponedeljak odlazi na pripreme na Zlatibor.

Srbijagas će nastaviti da bude generalni sponzor kluba i uskoro će biti izmirene sve plate prema vama, kao i prema članovima omladinske škole. Finansijski smo dobro poslovali u prošloj sezoni, što se ne može reći i za rezultate prvog tima, ali se ovog puta time neću baviti. Shvatite najozbiljnije obaveze koje su pred svima vama, jer Vojvodini je mesto u vrhu srpskog fudbala i zbog toga od svih očekujemo maksimalno angažovanje. Sva otvorena pitanja veoma brzo biće rešena, a ja vam garantujem da nikakvih finansijskih problema neće biti.

Bajatović je ukratko upoznao igrače i struku s planovima za izgradnju novog stadiona „Karađorđe“ koji ostaje na lokaciji na kojoj je i danas, kao i za postavljanje nove trave na ovom objektu. Posebno je podvukao da će novi stadion zadovoljavati najviše svetske kriterijume, dodajući da je na igračima samo da rade svoj posao, odnosno da igraju fudbal.

Potom se kandidatima za tim obratio i Darko Jevtić, koji je dodao da će uprava pod hitno potražiti najbolje rešenje za novog šefa struke, kako bi on zajedno s ekipom otputovao na Zlatibor.

- Sportski direktor Saša Drakulić u narednim danima obaviće pojedinačne razgovore sa svim igračima, a u subotu će biti poznat sastav naše ekspedicije na Zlatibor. Želim vam dobro zdravlje i puno bolje rezultate u sezoni koja sledi – dodao je Jevtić.

Igrači su potom istrčali na teren u FC „Vujadin Boškov“, gde im se obratio Krtolica i ukratko ih upoznao s planom rada u nekoliko narednih dana, do dolaska novog trenera, odnosno do polaska na Zlatibor.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope