Voša dobila trenera: Lalatović se vratio, stigli i Vučić i Bojić


Od danas komanduje u radu sa fudbalerima

Nenad Lalatović priključio se pripremama Vojvodine na Zlatiboru.

Posle tri godine Nenad Lalatović je ponovo trener Vojvodine, ugovor je potpisan na godinu dana.

Mladi trener doputovao je u ponedeljak na Zlatibor, gde se priključio pripremama Novosađana. Lalatoviću će i u Vojvodini pomagati tandem asistenata Vidak Bratić i Dragan Šarac.

- Postigli smo dogovor na godinu dana, a bude li obostranog zadovoljstva, lako ćemo produžiti saradnju - rekao je novi-stari trener Novosađana.

Dvojica fudbalera Nemanja Vučić i Petar Bojić pridružili su se danas radu FK Vojvodina na Zlatiboru i odradili su prvi trening.

Vučić je u Vojvodinu došao iz Zemuna, a želeo je da ga angažuje i Partizan. Rođen je 1996. godine u Kosovskoj Mitrovici i igra na poziciji levog beka, a ugovor sa Vojvodinom potpisao je na period do juna 2022. godine.

Sa Bojićem se očekuje potpisivanje ugovora, u Vošu je došao iz Mladosti iz Lučana, a posebno se istakao za vreme dok je branio boje Čukaričkog (od 2014. do 2018). Igra na poziciji desnog krila.

Vojvodina je dovela Nikolu Drinčića, Marka Đurišića, Nemanju Vučića i Jovana Kokira, dok je Mirko Topić sa klubom u kojem je ponikao potpisao prvi profesionalni ugovor.

izvor: agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

⠀⠀

Od Kameničke ade do Štranda - Novi Sad dobija izlazak na reku: Brodogradilište i Mornarica novi delovi grada, zgrade, šetališta...