Poznati poručuju - Svi smo mi jedno veliko EXIT pleme (VIDEO)


Predstojeće izdanje EXIT festivala od 4. do 7. jula sasvim
izvesno će nadmašiti rekorde iz prethodnih godina, zahvaljujući zvezdanom programu i nezapamćenoj potražnji za ulaznicama, čemu je doprineo i prvi dan festivala pod nazivom OPENS Day koji će obeležiti nastupi muzičkih ikona The Cure i Carla Coxa!

U oceni da predstoji istorijsko izdanje festivala složni su muzički kritičari, svetski priznati mediji kao što su Forbes, Mirror i Rolling Stone, ali i domaće zvezde!

Neki od naših najpoznatijih muzičara, glumaca, sportista i drugih javnih ličnosti pred kamerama su izdvojili svoje festivalske favorite za ovu godinu.

Domaća postava među kojima su Surreal, Fox, Sara Jo, Viktor Savić, Aleksandar Radojčić, ekipa iz “Državnog posla”, Bojan Perić, Struka, Mina Sovtić, Radovan Vujović, Aleksandra Tomić, Bojana Vunturišević, Dušan Domović Bulut i Nemanja Kostić podelili su u videu svoje viđenje ovog četvorodnevnog muzičkog spektakla.

Mnogi od njih su naveli brojne razloge zašto smatraju da je EXIT mnogo više od muzike, pa je tako naš poznati reper Filip Arsenijević, poznatiji kao Surreal, otkrio i da je bio na svakom Exitu još otkako ga je sa 12 godina na festival vodio njegov "ćale" i naš čuveni književnik Vladimir Arsenijević!


"Koliko će značiti novi most pitajte ljude u Begeču, Futogu, na Adicama i Novom naselju i Telepu..."

Skupstina Grada usvojila - bez glasa protiv: Novi Sad dobija novi most - vijadukt iznad Bulevara Evrope