Nekad Voša sada Liga šampiona: Dušanu Tadiću uručena Februarska nagrada Novog Sada


Iza njega i ekipe Ajaksa sezona snova

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je proslavlјenog fudbalera, ovogodišnjeg dobitnika Februarske nagrade Grada Novog Sada Dušana Tadića, i tom prilikom predao mu je ''Golubicu'' simbol najznačajnijeg gradskog priznanja.

- Pošto je Dušan opravdano bio sprečen da prisustvuje obeležavanju Dana Grada Novog Sada 1. februara, sa nama je tada bio njegov otac, ali evo danas smo u prilici da nagradu njemu lično uručimo. Čestitam mu na svim rezultatima koje je ostvario ove sezone, na duploj kruni u Holandiji i sjajnoj igri u Ligi šampiona, kao i na tome što je ušao u idealan tim tog takmičenja i na najbolјi način predstavio sebe, ali i naš grad i državu. On ima važnu ulogu i u reprezentaciji, tako da čekamo utakmicu protiv Ukrajine, a verujemo da će se Srbija plasirati na Evropsko prvenstvo. Nadam se da će Dušan igrati još bolјe uz novosadsku ''Golubicu'' – naglasio je gradonačelnk Miloš Vučević.

Ovogodišnji dobitnik Februarske nagrade zaahvalio se gradonačelniku na prijemu i na prestižnom priznanju.

- Iako rodom nisam iz Novog Sada, jako sam vezan za taj grad i žao mi je što sam bio sprečen da dođem 1. februara. Svaka nagrada daje motivaciju da se ide dalјe i da se ostvari više – izjavio je Dušan Tadić.

On je istakao da je iza njega i ekipe Ajaksa sezona snova, a kada je reč o predstojećim izazovima za našu fudbalsku reprezentaciju, ocenio je da će utakmica sa Ukrajinom biti teška, ali da igrači moraju verovati u sebe kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, jer kako je rekao, to i zaslužuju.

POPULARNO