Naplata ulaska u Dunavski park - isključivo za organizovane grupe posetilaca


Nadzorni odbor JKP „Gradsko zelenilo“ na sednici održanoj
8.aprila ove godine doneo je Odluku o naknadama za korišćenje zaštićenog područja spomenika prirode Dunavski park u Novom Sadu.

Kao i do sada, cenovnikom je predviđeno plaćanje naknade za korišćenje ovog zaštićenog dobra u komercijalne svrhe: snimanje reklamnih, dokumentarnih i igranih filmova, snimanje tonskih zapisa, fotografisanje, korišćenje saletle za održavanje promocija i sl., postavljanje pokretnih tezgi, isticanje imena itd.

Od sada se naplaćuje dnevni ulaz na Frušku goru


Odlukom o naknadama nije predviđena naplata ulaska u Dunavski park, već naplata naknade za organizovano vođenje posetilaca u slučajevima kada se zatraži stručni vodič našeg preduzeća. Samo u tom slučaju je moguće naplatiti posetu Dunavskom parku i to po ceni od 100 dinara za odrasle osobe, 50 dinara za decu od 8 do 18 godina, dok deca do 8 godina ne plaćaju uslugu, navodi se u saopštenju.

Naplata ulaska u bilo koji novosadski park, kao ni naplata fotografisanja u nekomercijalne svrhe nisu predviđeni ni jednim aktom našeg preduzeća, navodi se u saopštenju Zelenila.

foto: NSinfo, arhiva

Naplata ulaza u Dunavski park od 100 dinara po posetiocu - jednostavno je nemoguća

Fruškogorski koridor će imati 46 mostova i 10 nadvožnjaka - Najveći most na Dunavu u Petrovaradinu

Stanovi od 500 evra po kvadratu i za zdravstvene radnike? Na Bulevaru Evrope do kraja godine nove zgrade