Leto na bazenima u Novom Sadu - kreće sezona kupanja i na Spensu


Cene ulaznica prošlogodišnje

Sezona kupanja počela je i na bazenima na Sajmištu. Cene ulaznica su kao prošle godine, a tokom leta posetioce očekuju i rekreativno-zabavni programi.

Novosađani će se od petka kupati i na otvorenom bazenu Spensa.

Topli dani proteklog vikenda naveli su Novosađane da utočište potraže na bazenima na Sajmištu.

Poseta je, prema rečima portparolke Spensa, bila odlična, a cene ulaznica prošlogodišnje.

"Sve ono što smo prošle godine uložili sačuvali smo i održavali da i ovu sezonu, ali i naravno mnogo sezona unapred dočeka naše posetioce sa najvišim kvalitetom usluge. Svaki dan kao što ste rekli od 10 do 18.30, vikendom od 9 do 19 po starim cenama 300 dinara za odrasle a 200 za decu i poludnevna ulaznica koja važi posle 15 sati od 200 dinara", kaže za RTV Slobodanka Brankov, potparolka Spensa.

Krajem juna posetioci će uživati i u rekreativno- zabavnim programima "Leto na bazenu". Učešće će biti besplatno, a najmlađe očekuju nagrade.

"Uživaće u sportsko rekreativnim sadržajima u manifestaciji "Leto na bazenu" koju svake godine Spens organizuje i na ovom bazenu a on podrazumeva zabavno muzičke i scenske programe i igre u kojima deca učešćem ostvaruju slatke nagrade ostvarene naravno od strane naših sponzora , ali tu su naravno i dečije predstave karaoke parti, puno zanimljivih stvari koje čine boravak celodnevni na bazenu još interesantnijim", ističe Slobodanka.

U petak, 14. juna, počeće i sezona kupanja na otvorenom bazenu Spensa, gde će i ovog leta biti organizovano noćno kupanje. Cena ulaznice nije se menjala, te će se za 350 dinara kupati odrasli, dok je karta za decu 250 dinara.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: Oleksandr Pidvalnyi, Pexels

Leto u NS: Za vikend prodato 17.000 ulaznica za Štrand - više nego u celom prethodnom delu sezone