U subotu "Mamin bazar" u Novom Sadu: Oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe


U subotu 18. maja, od 10 do 16 časova, na Spensu, u holu na
spratu kod bivše Gradske kafane održaće se 13. Mamin bazar koji organizuje udruženje "Mame Novosađanke".

Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice ovog udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama.

Na „Bazaru" će se naći oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za proleće i predstojeće leto.

Mame su pripremile i celodnevni muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati mali glumci, folkloraši i džez balerine, fitnes instruktori za decu i odrasle, dečiji hor.

Manifestacija ima humantarni karakter. Na štandu "Maminog bazara" će stajati kutija za skupljanje novčane pomoći za devojčicu Galinu Grnja, koja boluje od mikrocefalije, epilepsije i nekoliko drugih bolesti, a za terapije joj je neohodno dosta novca.  Druga humanitarna akcija je prikupljanje igračaka, pidžama, donjeg veša i papuča za decu i žene, kao i odeće za decu od 3-4 godine, za korisnike Sigurne ženske kuće, a ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije.

U ekološkom kutku Maminog bazara Pokret gorana Novog Sada održaće ekološku radionicu za decu od 6 do 12 godina, koja će trajati sve vreme manifestacije.

Ulaz je besplatan.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: facebook.com/mamenovosadjanke

POPULARNO