Profesionalno šminkanje, frizura, slikanje... na poklon na Trgu slobode


U petak Novom Sadu počinje 12. Fashion Week u okviru kojeg
će se prva tri dana revije održavati u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, dok se 6. i 7. maja manifestacija seli u dvorac “Eđšeg”.

Tokom dvanaestog izdanja jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji publici će se predstaviti naši najbolji kreatori poput Marije Šabić, Suzane Perić, Danijele Božić, Bate Spasojevića, Igora Todorovića, Boška Jakovljevića i mnogih drugih, ali i brojni dizajneri iz zemalja regiona, a ovogodišnje izdanje obeležiće saradnja sa dizajnerima iz centralnoazijskih zemalja kao što su Kazahstan, Uzbekistan, Tadžikistan…

Akcija Refresh your style, u okviru koje će Novosađani imati priliku da uz pomoć modnih stručnjaka osveže svoj izgled, biće realizovana na Trgu slobode 5, 6. i 7. maja, tokom Serbia Fashion Weeka.

Profesionalno šminkanje sugrađankama će pokloniti Golden Rose karavan, stručnjaci iz „Uniteka” će biti zaduženi za friziranje, a stilista Srđan Šveljo će svojim odevnim komadima i modnim dodacima stilizovati sve zainteresovane Novosađanke.

Profesionalni modni fotografi će sve to ovekovečiti svojim objektivima.

Ta akcija je, po rečima predsednice Serbia Fashion Weeka Svetlane Horvat, ranije izazivala veliku pažnju i dugačke redove u kojima su Novosađani na Trgu čekali da dobiju priliku da osveže svoj stil.

Zbog toga se svi oni, zajedno sa sugrađanima, unapred raduju što se ona, nakon dvogodišnje pauze, vraća u centar grada.

Osim toga, u toku je i biranje najbolje stilizovanih građana putem društvenih mreža, a koje po svom izboru budu uslikali modni fotografi na ulicama 12 gradova Srbije.

izvor: agencije, foto: ilustracija, facebook.com/serbiafashionweek