Postaje realnost: Radovi na Fruškogorskom koridoru počinju na jesen - na najkvalitetniji i najsavremeniji način


Premijerka je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa predstavnicima kompanije China Communications Construction Company o projektima koje Vlada Srbije realizuje sa ovom kineskom kompanijom, koja uspešno posluje u 157 zemalja sveta.

Premijerka je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasila da zahvaljujući profesionalnom odnosu ove kompanije, svi projekti koji se realizuju u Srbiji dobro napreduju, kao i da je saradnja Vlade Srbije sa ovom kineskom kompanijom izuzetna.

Premijerka je istakla da je veoma zadovoljna početkom izgradnje deonice autoputa Preljina - Požega i izrazila očekivanje da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca.

Predsednica Vlade je dodala da ćemo se fokusirati na to da radovi na brzoj saobraćajnici Novi Sad - Ruma na Fruškogorskom koridoru počnu u poslednjem kvartalu ove godine. Predstavnici kompanije China Communications Construction Company su izrazili zahvalnost Vladi Srbije na poverenju i naglasili da će, kao i do sada, radove izvoditi na najkvalitetniji i najsavremeniji način, uz poštovanje dogovorenih rokova.

Sagovornici su potvrdili da se aktivnosti na izgradnji kinesko-srpskog industrijskog parka u Beogradu nastavljaju zadovoljavajućim tempom, a u toku su i aktivnosti na pripremi projekta izgradnje autoputa od Požege do Boljara na granici sa Crnom Gorom, između ostalih projekata, navodi se u saopštenju.

izvor: 021.rs, agencije, foto: engin akyurt, Pixabay 

POPULARNO