I 100 evra po danu: Većina smeštaja za Egzit festival već izdato


Redovni posetioci unapred kupuju karte i traže odgovarajući
smeštaj.

Egzit festival će od 4. do 7. jula prirediti nezaboravno iskustvo svima koji uživaju u takvoj vrsti provoda. Iskusnim i redovnim posetiocima najviše muke zadaje izbor smeštaja, a na mnogim mestima kapacitet je već popunjen.

Tihana Putin iz Turističke organizacija Novog Sada kaže:

"Postoji određen broj smeštajnih kapaciteta koji je malte ne u potpunosti rasprodat za period Exit festivala i postoji određen broj smeštajnih kapaciteta koji je već u dobroj meri popunjen za period Exit festivala, takođe neki broj smeštajnih kapaciteta zadržao je redovne cene, neko je povećao 10 – 20 odsto".

Period Egzit festivala je atraktivan turistima te brojni hosteli i hoteli sa odgovarajućom lokacijom budu rezervisani mnogo ranije.

"Mi smo vrlo dobro pozicionirani. Dobre recenzije imamo i ljudi se prosto vraćaju i cene su prikladne za taj period", ističe Mihailo Ostojić, vlasnik hostela.

Ono što je sve popularnije je izdavanje stana na dan. Cene takve vrste smeštaja u periodu Egzit festivala kreću se i do 100 evra po danu, a kako prenosi RTV, veliki broj stanova već je izdat. Za one posetioce avanturističkog duha, postoje i kampovi sa obezbeđenim prostorima za hranu i higijenu.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO