Gradonačelnik NS podržao navijače: Uprava FK Vojvodina je izgubila legitimitet


Grad Novi Sad je, uz preduzeće "Srbijagas", glavni sponzor kluba

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je sadašnja uprava Fudbalskog kluba Vojvodina izgubila legitimitet zbog loših rezultata, te pozvao na biranje "najboljeg rukovodstva koje će voditi klub", prenosi 021.rs.

Navijači su na poslednjoj neodržanoj sednici Skupštine kluba, zbog nepostojanja kvoruma, pozvali Grad Novi Sad i gradonačelnika da se uključe u rešavanje problema. Problema je mnoštvo, a Grad Novi Sad je, uz preduzeće "Srbijagas", glavni sponzor kluba.

Prema Vučevićevim rečima, potrudiće se da se uključe svi oni koji vole Vojvodinu i oni kojima je Novi Sad u srcu, da se ujedine oko zajedničkog cilja - vraćanje Voše na pobedničke staze. Pozvao je i sve da se "odreknu barem dela sujete" i da ne gledaju samo sebe, nego da se "izabere najbolje rukovodstvo koje će voditi klub i koje će omogućiti sportskom sektoru da pripremi tim za sledeću sezonu", te se zahvalio navijačima na apelu, rekavši da ga je doživeo pozitivno.

"Ako mene pitate, sadašnja uprava je izgubila legitimitet zbog loših sportskih rezultata. Nije u pitanju njihova subjektivna odgovornost, već objektivna. Nemate rezultate? Morate da snosite objektivnu odgovornost. To nije pitanje da li nekog volite ili ne. Tamo je mnogo mojih prijatelja. Niste postigli dobre rezultate. Niste vi igrali fudbal, ali niste uradili ono što se možda od uprave očekivalo, niste napravili ambijent. Nadam se da će se svi okupiti oko plana da se izabere najbolja uprava i da napravimo dobru atmosferu, a ne atmosferu svađe, to je pre svega pogubno po igrače, po tim i po rezultate", smatra gradonačelnik Novog Sada, prenosi 021.rs.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO