Četvrta Novosadska cvetna pijaca ispred Spensa


Nakon malog predaha tokom praznika, četvrta

Novosadska cvetna pijaca, održava se 03. i 04. maja.

U petak i subotu na platou ispred Spensa.

Cilj organizovanja ovih manifestacija je ppromocija malih proizvođača i da im se omogući da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućava se da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Na četvrtoj prolećnoj „Novosadskoj cvetnoj pijaci, svim našim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada će se predstaviti veliki broj proizvođača i izlagača cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata.

Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

POPULARNO