U četvrtak vanredna sednica FKV: Navijači Voše traže ostavke


Sednica se zakazuje posle teškog poraza Vojvodine

Vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za četvrtak, 25. april, zbog loših rezultata i aktuelne situacije u klubu, a na njoj bi trebalo da bude izglasano i da li aktuelni predsednik kluba Dušan Vlaović ima podršku članova klupskog parlamenta.

Sednica se zakazuje posle teškog poraza Vojvodine na gostovanju u Kruševcu, gde se mreža Novosađana tresla čak pet puta. Već je poznata priča o nezadovoljstvu i navijača i uprave zbog loših prvenstvenih rezultata "Stare dame". Zbog toga deluje da je najnovija sednica nastavak sukoba između uprave i navijača, koji žele da "vide leđa" sadašnjem rukovodstvu, prenosi 021.rs.

Kako se može videti u dnevnom redu sednice raspravljaće se o poverenju, odnosno ostavci predsednika UO Dušana Vlaovića i direktora kluba Darka Jevtića, aktuelnoj situaciji u klubu, sportskim rezultatima i preuzimanju odgovornosti za loše rezultate. Posebna tačka biće i stanje u Omladinskoj školi kluba, sa osvrtom na prolaznost perspektivnih omladinaca u prvom timu.

Iako sednica još nije počela, medijima je već upućeno saopštenje navijača kluba, u kom se navodi kako aktuelna uprava želi da opstruiše rad Skupštine. Istovremeno, navijači optužuju upravu da nemaju nameru da se pojave na sednici kako se ne bi stekao kvorum, što bi otkazalo glasanje.

"Ovim putem apelujemo na sve skupštinare da ne podležu pritiscima i da se pojave na vanrednoj sednici Skupštine, koja ima punu pravnu i legitimnu ispravnost. Takođe, pozivamo i sve ostale kojima je FK Vojvodina u srcu da dođu i prisustvuju ovom događaju", poručuju navijači.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO