Treća Cvetna pijaca u petak i subotu na platou ispred Spensa


Prolećni ciklus cvetnih pijaca nastavlja se ovog petka i subote
19. i 20. aprila, ovo će biti praznična i pretpraznična manifestacija.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati tri izložbene celine - izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i hrane i izlagače umetničkih zanata.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred Spensa, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti oko veliki broj proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i izlagača umetničkih zanata. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača, navodi se u pozivu.

U subotu će se održati i radionica "Sasvim prirodna subota" za naše najmlađe sugrađane Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10.30 časova. Program "Sasvim prirodna subota" je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.