Sređuju se prilazi Sentandrejskom putu... Radovi i na Sajlovu, u Futogu, Veterniku...


Najaktuelniji su radovi na Sentandrejskom putu

Protekle lepe aprilske dane ekipe JKP „Put” maksimalno su iskoristile.

Radilo se na Sajlovu, Veterniku, Futogu, na Sentadrejskom putu, a uoči Fruškogorskog maratona sanirale su se udarne rupe na saobraćajnicama u Sremskoj Kamenici, Paragovu i na Popovici.

Prema rečima Biljane Ćubić, zadužene za odnose s javnošću iz ovog javno-komunalnog preduzeća, najnoviji posao koje su građevinske ekipe “Puta” počele da rade odvija se na Sajlovu, u Ulici Dragomira Bojanića Gidre, prenosi Dnevnik.

- Reč je o ulici koja spaja Gornje i Donje Sajlovo - objašnjava Ćubić. - Radovi su počeli prethodne nedelje, sa planom da se izradi proširenje od 130 centimetara, a zatim i odradi asfaltiranje ulice dugačke nešto više od 400 metara. Međutim, zbog podloge koja je u izuzetno lošem stanju, prvobitno planirani poslovi su prošireni. To podrazumeva kompletnu zamenu podloge, iskop zemlje, ispravljanje ose puta, nasipanje kamenim agregatom, a nakon toga i asfaltiranje kolovoza u punoj širini od pet metara. Upravo zbog proširenja obima radova realizacija ovog posla, koja je planirana do sredine maja, može biti produžena, što zavisi najviše od vremenskih uslova.

Prema rečima Biljane Ćubić, najaktuelniji su radovi na Sentandrejskom putu.

- Juče smo asfaltirali delove kolovoza na prilaznim saobraćajnicama Sentandrejskom putu, iz ulica Otoka Keršovanija i Ritske. Čim prođu praznici, nastavićemo da asfaltiramo glavne trase kolovoza, od Primorske do Ritske ulice, sa raskrsnicama, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO