Novi Sad nudi 5 lokacija za postavljanje elektronskih displeja


Radi se o prostorima od 12  kvadrata

Lokalna uprava raspisala je konkurs za izdavanje lokacija za postavljanje pet elektronskih displeja bez tona na javnim površinama.

Radi se o prostorima od 12  kvadrata i to u ulici Braće Ribnikara kod Credit agricole banke, uglu Bulevara Evrope i Futoškog puta, kružnom toku u Kornelija Stankovića, na Bulevaru Jaše Tomića kod Železničke stanice i na uglu Temerinske i Parizanske ulice. Početna cena zakupa za ove lokacije je od 131.400 dinara do 166.400 dinara i određena je u odnosu na visinu godišnje naknade za korišćenje javne porvšine na tim mestima.

Pravo učešća imaju pravna lica i preduzetnici koji predaju prijavu do 22. aprila Komisiji u Skupštini grada, a javno otvranje ponuda je 24. aprila. Uslovi konkursa se mogu preuzeti sa sajta grada.

Odluku o dodeli lokacija za postavljanje displeja u zakup, Komisija će doneti prvenstveno na osnovu toga koji ponuđač ponudi veći iznos novčane naknade za zakupninu. Kako je navedeno, novac koji će pobednik konkursa dati za dobijanje lokacije neće se računati u iznos naknade, koji će se utvrđivati zasebno za svaku godinu, pri čemu se loakcije daju na pet godina.

Grad u konkursnoj dokumentaciji piše i da će displeji bez tona morati da budu postavljeni u roku od 60 dana od dobijanja konačne dozvole Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO