Navijači Voše jajima gađali upravu - Trener: Da se Vojvodina više nikada ne bori za osmo mesto


Voša je opet pobedila Partizan

Posle plasmana svog tima u plej of Super lige Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je srećan zbog ostvarenog cilja, ali da „stara dama“ sebi više nikad ne sme da dozvoli da se bori za osmo mesto na tabeli.

Vojvodina je pobedila Partizan rezultatom 3:2 (1:1), u 30. kolu Super lige Srbije.

– Presrećan sam i prezadovoljan sa onim što je Vojvodina pokazala danas, a to su velika želja, strast i upornost do samog kraja. Čak ni gol koji smo primili u nezgodnom trenutku nas nije poremetio. Tek tada, kada su momci shvatili da više nemamo kud, počeli smo da igramo onako kako znamo i želimo, pa su iz takve igre došli i golovi. Ja im čestitam, jer oni su pravi heroji za ovo što smo postigli. Znate i sami šta se sve dešavalo i šta je sve bilo iza nas. Sa jedne strane, srećan sam što smo obezbedili plasman u plej-of, ali sa druge, voleo bih da se ovo više nikada ne desi, odnosno da se Vojvodina više nikada ne bori za osmo mesto. To je moja poruka svima, jer već sutra treba da se sedne, razgovara i radi planski. Vojvodina ovako treba da igra i da se raduje kada se bori za Evropu, a ne za osmo mesto – kaže Krivokapić.

Vojvodina pobedila Partizan - Bojkot, prekid, u 99. i 105. minutu u Plejof


U 60. minutu današnje utakmice, glavni sudija meča Miloš Đorđić je, usled nacionalističkog i šovinističkog skandiranja navijača Partizana, na 12 minuta bio prekinuo meč.

– Potpuno je neshvatljivo da se takve stvari dešavaju na stadionu. Međutim, mi treneri ne možemo da utičemo na to – rekao je Krivokapić.

U finišu utakmice, pri rezultatu 1:1 na semaforu, pojedini navijači Vojvodine bacili su jaja na rukovodstvo kluba koje je sedelo u VIP loži.

Nastala je gužva na tribinama, reagovala je i policija, a jedan deo rukovodstva kluba je ušao u prostorije kluba dok se strasti nisu smirile.

izvor: agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Vojvodina pobedila Partizan - Bojkot, prekid, u 99. i 105. minutu u Plejof

POPULARNO